Авточасти

. "Автоскрап

Авточасти.

Друга основна наша дейност е продажба на авточасти втора употреба за леки, лекотоварни и товарни превозни средства.

Разполагаме с богата гама части за различни марки и модели автомобили.  А за тези които нямаме – разчитаме на широка мрежа от колеги и партньори. Готови сме да отговорим на всичките ви нужди с качествени и надеждни части.

Използването на части втора употреба е още един начин да се намалят вредните за природата процеси и допълнително да се спести енергия за изработването на нови резервни части.

Закупените авточасти втора употреба са с по-ниска цена, доказана работоспособност и сигурен произход. В повечето случаи това са оригинални от производителя части за всички системи и механизми в автомобила. Както и елементи от купето, интериора и екстериора – фарове, стопове, огледала, брони и др.

При подготовката за рециклиране всяка от изкупените от  коли за скрап се подлага на прецизен оглед за наличие на подходящи за повторна употреба части. Извършва се техния демонтаж, преглед, почистване и тест. Всички годни за повторна употреба са обикновенно части, които са били скоро сменени или видимо запазени.